Bel mij!
026 88 111 44

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat een brand in een vroeg stadium wordt gesignaleerd. Zo wordt leed aan mensen en dieren en schade aan uw gebouw of uw spullen beperkt en soms zelfs helemaal voorkomen. Behalve het melden van brand kan een brandmeldinstallatie ook automatische blusinstallaties, kleefmagneten of liften aansturen.

Op plekken met explosiegevaar of waar een brand zich snel kan uitbreiden, is een brandmeldinstallatie alleen niet voldoende. Hierbij zal een brandmeldinstallatie in combinatie met bijvoorbeeld een automatische blusinstallatie moeten worden aangelegd. ABCO Beveiliging installeert brandmeldinstallaties altijd volgens de eisen van gemeente, verzekeraar of brandweer. Onze brandmeldinstallaties zijn aangesloten op regionale meldkamers van de brandweer of uw particuliere alarmcentrale.

Wanneer u een brandmeldinstallatie aan laat leggen, wilt u de zekerheid hebben dat dit de allerbeste oplossing is voor uw specifieke situatie. Als brandbeveiligingsbedrijf zijn wij op de hoogte van alle geldende eisen van brandweer en verzekeraars. Hierop ontwerpen, installeren en certificeren wij onze branddetectie- en ontruimingssystemen.

Of het nu gaat om een brandmeldinstallatie voor bij u thuis, of om een complexe geïntegreerde brandbeveiligingsoplossing: ABCO Beveiliging ontzorgt op het gebied van brandveiligheid.

Certificering VNI CCV VEB Kiwa