Bel mij!
026 88 111 44

Toegangscontrole

Met toegangscontrole bepaalt en controleert u zelf aan wie u toegang verleent tot uw gebouw of delen daarvan. Zo voorkomt u dat medewerkers of bezoekers zich op plekken in uw gebouw kunnen bevinden waar ze niets te zoeken hebben. Daarnaast worden ook de tijdstippen waarop ruimtes worden bezocht geregistreerd. Daarmee waarborgt een toegangscontrolesysteem de veiligheid van uw medewerkers, beschermt het uw vertrouwelijke informatie en voorkomt het diefstal.

De moderne vormen van toegangscontrole omvatten veel meer dan pasjes en sleutels. Het verlenen van toegang kan tegenwoordig ook door middel van pincodes of biometrie (bijvoorbeeld vingerafdrukcontrole). Het systeem stuurt hierbij elektronische deuropeners of elektromagneten aan, die er vervolgens voor zorgen dat de deur geopend kan worden. Toegangscontrolesystemen zijn maatwerkoplossingen, toegesneden op uw organisatie en uw wensen.

ABCO Beveiliging werkt met de meest innovatieve systemen op het gebied van toegangscontrole.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen!

 

Wilt u meer weten over de intercomsystemen van ABCO Beveiliging? Lees meer...

Wilt u meer weten over toegangscontrolesystemen? Lees meer...

Certificering VNI CCV VEB Kiwa