Bel mij!
026 88 111 44

Toegangscontrolesysteem

Met de moderne technieken zijn er vele soorten toegangscontrolesystemen. ABCO Beveiliging levert grote en kleinere systemen voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie, die allemaal op afstand zijn aan te sturen. Efficiëntie en gebruikersgemak staan hierbij voorop. In één oogopslag kan worden vastgesteld wie wel of geen recht op toegang heeft, of ongeoorloofd afwezig is. Het is altijd mogelijk om een toegangscontrolesysteem aan systemen voor brandpreventie of bedrijfshulpverlening te koppelen.

Toegangscontrole kan al door middel van een kleine badge of kaartlezer, die u gewoon aan uw sleutelbos doet. De modernste vormen van toegangscontrole richten zich meer op het herkennen van unieke lichaamskenmerken, biometrie. Dit is een sterke beveiligingsmethode waarbij bijvoorbeeld met een duim- of irisscan wordt bepaald wie wel of niet geautoriseerd is om het gebouw te betreden. Met zonebeveiliging kan zowel binnen als buiten de aanwezigheid van personen op de vierkante meter nauwkeurig gelokaliseerd worden. Vanuit een videoroom kan dit proces volledig gevolgd worden.

Of het nu één deur betreft of uw complete gebouw, aan ABCO Beveiliging heeft u de juiste partner. Afhankelijk van uw wensen maken wij samen met u een plan voor een toegangscontrolesysteem op maat.

Certificering VNI CCV VEB Kiwa