Bel mij!
026 88 111 44

Meldkamerdiensten

Mocht er ondanks alle preventieve maatregelen toch iets gebeuren, dan is het cruciaal dat een melding zo snel mogelijk wordt opgevolgd door een meldkamer. Een goed beveiligingssysteem kan daarom niet zonder een goede meldkamerdienst.

Onze beveiligingssystemen kunnen in principe op iedere meldkamer worden aangesloten. Toch werken wij het liefst met meldkamers die u persoonlijk te woord staan. In een noodsituatie zit u namelijk niet te wachten op een computerstem met een keuzemenu.

Zodra er een melding binnenkomt bij de meldkamer worden direct de afgesproken acties ondernomen. Dit kan het waarschuwen van uw buren of andere sleutelhouders zijn, of het inschakelen van een bewakingsbedrijf of hulpdienst.

De meldkamers die wij adviseren zijn altijd BORG-gecertificeerd en hypermodern ingericht met de meest geavanceerde technieken. Ook de alarmopvolging houden we zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Zo heeft u de vrije keuze om gebruik te maken van een pincode of een wachtwoord.

Een beveiligingssysteem van ABCO Beveiliging is altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat zowel het systeem als de opvolging door de meldkamer precies aansluit bij uw wensen! Meer informatie over de meldkamerdiensten van ABCO Beveiliging? Neem dan contact op.

Certificering VNI CCV VEB Kiwa