Bel mij!
026 88 111 44

Van 13 tot en met 24 oktober is ABCO Beveiliging sponsor van het radiospel Kraak de Kluis bij OptimaalFM. Gedurende 2 weken wordt iedere dag het spel gespeeld in het programma Het Balrijk met Balthazar van Puffelen.

In de uitzending wordt iedere dag een code bekend gemaakt. Als de luisteraar de code weet dan kan deze ingevuld worden op de actiesite van Kraak de Kluis. Iedere dag wordt er een dagwinnaar bekend gemaakt. Deze wint een professionele Maglite zaklamp.

Iedere vrijdag wordt een spectaculaire weekprijs weggegeven namelijk een compleet woonhuisbeveiligingspakket ter waarde van € 1.200.

"De actie is tot dusver een zeer groot succes!" aldus Robert Jansen, eigenaar van ABCO Beveiliging. "Wij zijn de actie begonnen om meer naamsbekendheid te creëren. En dat is gelukt. De eerste dagen hebben al enkele honderden deelnemers aan de actie meegedaan en zijn enthousiast over de opzet van het spel. Daarnaast is het een mooie manier om mensen te wijzen op de mogelijkheden om veiliger te wonen en te werken. Maar we zien ook duidelijk de voordelen van het samenwerken met een partij als OptimaalFM." Naast de actie van Kraak de Kluis is er ook een radiocommercial gemaakt die tot en met januari te horen zal zijn. De commercial is ook hier te beluisteren.

Het Balrijk wordt iedere werkdag uitgezonden van 06:00 uur tot 10:00 uur.

   

 

 

Certificering VNI CCV VEB Kiwa