Bel mij!
026 88 111 44

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging kan worden ingezet als afschrikmiddel (preventief), maar ook om permanent toezicht te houden op een gebied of proces. Het camerabeveiligingssysteem bewaakt en observeert personen, productieprocessen, terreinen, winkels of gebouwen. Hierbij is dan het voornaamste doel snel in te kunnen grijpen bij incidenten, of om achteraf informatie aan te leveren.

ABCO Beveiliging levert een professionele lijn van beveiligingscamera’s en systemen. Als totaalbeveiliger kunnen wij van particuliere woning tot enorme Europese magazijnen de beste camerabeveiligingssystemen leveren, installeren en onderhouden.

Onze vakkennis stelt ons ook in staat om camerabeveiliging te integreren in andere beveiligingssystemen, zoals toegangscontrole- of inbraakbeveiligingssystemen. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een grondige analyse, een advies op maat én uitstekende service.

Voor het op afstand bekijken van beelden werken wij samen met moderne meldkamers die uw terrein of pand op afstand bewaken. ABCO Beveiliging heeft ervaring met analoge, IP – of HD- systemen waarbij beeldoverdracht via COAX-, de koper- of glasvezelkabel plaatsvindt. Onze camerabeveiligingssystemen hebben een zeer scherpe beeldkwaliteit, een hoge lichtgevoeligheid en snelle zoekmogelijkheden. Gebruikersgemak en veiligheid staan hierbij centraal. Met speciale applicaties (apps) kunt u de beelden zelfs eenvoudig live op uw smartphone of tablet ontvangen.

ABCO Beveiliging ontzorgt, vanaf het advies tot aan de installatie en het uiteindelijke beheer van uw camerabeveiligingssysteem.

Certificering VNI CCV VEB Kiwa