Bel mij!
026 88 111 44

Anti-rampalen

Anti-rampalen vormen een goede beveiliging tegen zogenaamde ramkraken. Bij een ramkraak rijden criminelen met grof geweld een winkelpui of magazijndeur in. Veelal met een auto of vrachtwagen. Hierbij ontstaat vaak enorme schade. Omdat er tegenwoordig regelmatig ramkraken plaatsvinden, worden ondernemers vaak verplicht door hun verzekeringsmaatschappij om gerichte maatregelen te nemen. Het plaatsen van anti-rampalen is dan een effectieve oplossing.

Anti-rampalen worden aan de buitenkant voor een pand geplaatst en vormen een fysiek obstakel tegen een ramkraak. Vanwege de zichtbaarheid werken de palen ook sterk preventief. Mochten criminelen ondanks de geplaatste palen toch een ramkraak proberen te plegen, dan blijft de deur of gevel onbeschadigd. Anti-rampalen zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Er zijn zelfs palen die zich na een aanrijding automatisch in de originele vorm herstellen.

Meer weten over anti-rampalen voor uw pand of magazijn? Neem dan contact met ons op: ABCO Beveiliging denkt graag met u mee!

Certificering VNI CCV VEB Kiwa