Bel mij!
026 88 111 44

Intercomsystemen

Wanneer er bij u wordt aangebeld, is het prettig om te weten wie er voor uw deur staat. Met een intercomsysteem kunt u dit op afstand direct horen of zien. U bepaalt dan zelf of deze bezoeker welkom is. Een veilig gevoel! Intercomsystemen nemen dan ook een belangrijke rol in bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Een intercomsysteem bestaat uit een deurstation met een bel en één of meerdere ontvangstations met een eventuele deuropener. De deur wordt dan door de bediening van een knop of elektronische deurdranger ontgrendeld. Het gebruik van een elektronische deurdranger maakt uw pand ook erg gebruiksvriendelijk voor minder valide bezoekers.

Een intercomsysteem kent meerdere functies. Denk eens aan een intercomsysteem in de lift, waarmee u bezoekers bij een storing gerust kunt stellen. Of aan zorgflats, waar een intercomsysteem bijdraagt aan de veiligheid en het toezicht op bewoners. Een intercomsysteem beveiligt ook wanneer u er niet bent. De camera in het systeem kan, ook wanneer er niet wordt aangebeld, precies registeren wie er voor de deur staat.

ABCO Beveiliging levert en installeert intercomsystemen van klein tot groot: zowel voor particuliere woningen als complexere systemen voor bijvoorbeeld flats en grotere bedrijven. De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos; draadloos of bedraad, met of zonder camerabeeld, met bedieningsmogelijkheden voor een smartphone etc.

Wilt u weten welke intercomsystemen geschikt zijn voor uw pand? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij adviseren u graag!

Certificering VNI CCV VEB Kiwa